Hoge kwaliteit

Medische norm

Tevredenheid

Geldteruggarantie

Snelle verzending

over de wereld

Privacybeleid

Wharf Cannabis Shop persoonsgegevens verzameld in verband met het met zorg verlenen van diensten aan onze klanten en ondersteunt de principes van gegevensbescherming. Als u bezwaar maakt tegen het privacybeleid, bezoek of gebruik onze website dan niet. Dit privacybeleid is niet van toepassing op privacypraktijken met betrekking tot offline activiteiten.

Ons bedrijfsbeleid

Wij geven algemene informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om u diensten te verlenen of om noodzakelijke zakelijke functies en activiteiten uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk worden verwerkt. Wij verkopen of geven uw persoonlijke gegevens niet aan derden. We zullen uw persoonlijke gegevens niet gebruiken voor nutteloze of niet-gerelateerde doeleinden zonder uw toestemming. We gebruiken altijd eerlijke en legale middelen om persoonlijke informatie te verzamelen. Als dit nodig is om uw persoonsgegevens te ontvangen, zullen wij deze in ieder geval rechtstreeks van u verkrijgen.
Uw voortgezette gebruik van de site wordt geacht op de hoogte te zijn gebracht van de wijzigingen in het privacybeleid gedurende 30 dagen na de publicatie van een dergelijke kennisgeving, met de volgende uitzondering.

Het doel van het verzamelen van persoonsgegevens

We hebben vaak uw persoonlijke of vertrouwelijke informatie nodig om de bestelling van medicijnen en gezondheidsgerelateerde diensten te regelen of om noodzakelijke zakelijke transacties uit te voeren. Deze informatie wordt alleen gebruikt om aan uw specifieke verzoek te voldoen, tenzij u ons toestemming geeft om deze voor andere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld om u toe te voegen aan een van onze mailinglijsten.

Gegevensbeveiligingsplicht

In de meeste gevallen wordt de persoonlijke informatie die we verzamelen rechtstreeks door u verstrekt wanneer u ons uw informatie verstrekt die we wettelijk nodig hebben om medicijnen en andere gezondheidsgerelateerde diensten te leveren. Deze informatie kan digitaal worden opgeslagen op beveiligde computers of in papieren of papieren dossiers. Wharf Cannabis Shop verzamelt ook informatie over de bezoekerservaring van de website en de statistische prestaties van de website - inclusief het aantal bezochte pagina's, frequentie van bezoekers van de website, algemene locatie-informatie, etc. door het gebruik van Google Analytics.

betrouwbare verzending

Wereldwijd

ONDERSTEUNING 24/7

Geen e-mailcommunicatie

Eenvoudig retourneren

Probleemloze terugbetalingen

100% Veilig betalen

Discrete betalingsmogelijkheden