Høj kvalitet

Medicinsk standard

Tilfredshed

Penge tilbage garanti

Hurtig forsendelse

over hele kloden

Fortrolighedspolitik

Wharf Cannabis Shop personlige data indsamlet i forbindelse med at levere tjenester til vores kunder med omhu og understøtter principperne for databeskyttelse.

Hvis du gør indsigelse mod privatlivspolitikken, skal du ikke besøge eller bruge vores hjemmeside. Denne privatlivspolitik regulerer ikke privatlivspraksis vedrørende offlineaktiviteter.

Vores virksomhedspolitik

Vi giver generel information om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Vi bruger kun dine personlige oplysninger til at levere tjenester til dig eller til at udføre nødvendige forretningsfunktioner og aktiviteter. Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt. Vi sælger eller giver ikke dine personlige data til tredjeparter. Vi vil ikke bruge dine personlige oplysninger til ubrugelige eller ikke-relaterede formål uden dit samtykke. Vi bruger altid retfærdige og lovlige midler til at indsamle personlige oplysninger. Hvis dette er nødvendigt for at modtage dine personlige data, vil vi på enhver måde få dem direkte fra dig.
Din fortsatte brug af webstedet vil blive anset for at være blevet underrettet om ændringerne i privatlivspolitikken i 30 dage efter offentliggørelsen af ??en sådan meddelelse, med følgende undtagelse.

Formålet med at indsamle personoplysninger

Vi har ofte brug for dine personlige eller fortrolige oplysninger for at arrangere bestilling af medicin og sundhedsrelaterede ydelser eller for at udføre nødvendige forretningstransaktioner. Disse oplysninger vil kun blive brugt til at opfylde din specifikke anmodning, medmindre du giver os tilladelse til at bruge dem til andre formål, for eksempel til at tilføje dig til en af ??vores mailinglister.

Datasikkerhedsforpligtelse

I de fleste tilfælde leveres de personlige oplysninger, vi indsamler, direkte af dig, når du giver os dine oplysninger, som vi har brug for i henhold til loven for at levere medicin og andre sundhedsrelaterede tjenester.
Disse oplysninger kan lagres digitalt på sikre computere eller i papir- eller papirfiler.

Wharf Cannabis Shop indsamler også information om den besøgendes oplevelse af hjemmesiden og den statistiske ydeevne af hjemmesiden – herunder antallet af besøgte sider, hyppigheden af ??besøgende på hjemmesiden, generelle placeringsoplysninger osv. gennem brug af Google Analytics.

pålidelig forsendelse

over hele verden

SUPPORT 24/7

Nem e-mail-kommunikation

Nem returnering

Problemfri refusionrn

100% Betaling Sikker

Diskrete betalingsmuligheder